Объявление больше не публикуется на сайте

Фідерна тринога тріпод під чотири вудилища, подарунок рибалці (відео)

475 грн
Киев 14 Февраля 2023, 12:32 Просмотров: 109
Фідерна тринога тріпод під чотири вудилища, подарунок рибалці (відео)
Фотография отклонена
Фото не должно содержать: изображение лиц людей; непроверенную контактную информацию (телефон, электронный адрес, Skype); Ф.И.О.; изображение документа. Для подачи объявлений с такими фото/видео необходимо стать проверенным пользователем.
Продам фідерні триноги під чотири вудилища. У даній конструкції фідерної триноги можливо встановлювати сигналізатори клювання та рогачі. Фідерна тринога вироблена за такою конструкцією, коли комель вудилища спирається об берег водойми. Тобто один кінець вудилища спирається на підставку, а інший кінець вудилища об берег водойми, при цьому вудилище знаходиться під кутом 35-40 градусів (фабрично виробляються на території України).
Посилання на відео фідерної триноги з можливістю вкручування сигналізаторів https://www.youtube.com/watch?v=s_DS_LHlAc8
Відправляємо в будь-який регіон новою поштою, укрпоштою та іншими кур'єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське.
Фідерна тринога під чотири вудилища має високу надійність і довговічність всіх елементів (вироблена з оцинкованого металу хорошої товщини, пофарбована порошковою фарбою).
Конструкція фідерної триноги під чотири вудилища міцна та стійка на поверхні на відміну від чисельних китайських пластмасових і алюмінієвих підставок, де стійкість і якість є головним недоліком.
Конструкція фідерної триноги під чотири вудилища дозволяє перебування чотирьох вудилищ на комфортній відстані один від одного (22 см. ).
Також у підставки регулюється кожна ніжка (опора) по висоті.
Довжину опорних ніжок (опор)
Цена:475 грн
Цена согласно курсу Национального Банка Украины 29.03.2024
  • 213.69 MDL
  • 11.21 EUR
  • 12.11 USD
  • 1 120.81 RUB
  • 55.87 RON
  • Киев
Загрузка...